Lakipalvelut


Yrityksen liiketoiminnan kasvaessa lakiasiat ja lakimiehen palveluiden tarve kasvaa. Lakiasiat tulevat usein mukaan esimerkiksi erilaisia sopimuksia tehtäessä, mutta myös riski joutua turvautumaan juristin apuun mahdollisessa liiketoimintaan liittyvässä riitatilanteessa kasvaa. Aina asiakkaalla ei ole omasta takaa osaavaa juristia erilaisiin tarvittaviin tilanteisiin.

Sopimuskumppaninamme toimii lakiasioiden osalta laajan kokemuksen omaava Asianajotoimisto Tempo Oy johon ohjaamme tarvittaessa asiakkaamme, ja josta asiakkaamme saavat avun kaikkiin tarvittaviin tilanteisiin. Asianajotoimisto Tempo oy on toiminut jo 40 vuotta auttaen asiakkaita erilaisissa oikeudellisissa prosesseissa ja pystyy auttamaan asiakkaita myös muun muassa sopimusjuridiikassa sekä laatimaan kaikki yritystoimintaan liittyvät tarvittavat asiakirjat.Wakio HUOLETON -asiakkaana ensimmäinen neuvottelu maksuttaAsianajotoimisto Tempo Oy:n ja Wakion yhteistyösopimuksen myötä asiakkaamme saavat huomattavan hyödyn: ensimmäinen lakineuvottelu on Wakion sopimusasiakkaille maksuton! Lisäksi Wakio tuntee asiakkaansa liiketoiminnan ja konsultoimme osaltamme lakimiestä vakuutusjuridiikan osalta tarpeen mukaan eri prosesseissa. Näin asiakkaalla on vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvissä prosesseissa kaksi osaajaa apunaan. Pitkäaikaisella yhteistyöllä voidaan tunnistaa paremmin asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita.

Yleisimpiä syitä turvautua juristin apuun ovat yrityksillä mm. erilaisten yritystoiminnan urakka- ja toimitusta koskevien sopimusten laatimiset, erilaiset sopimusriidat, vastuukysymykset, vastuuvahingot, yritystoimintaan liittyvät riitatapaukset tai vaikka omistajamuutokset sekä liiketoiminnan kaupat. Suosittelemme hankkimaan lakiasiantuntijan apua ennakoivasti esimerkiksi yrityksen vaativiin sopimusjuridiikkaan tai toimitussopimuksia koskeviin lausekerakenteisiin. Tämä toimenpide vähentää sopimusjuridisia riitatilanteita myöhemmissä vaiheissa.

  • Sopimusjuridiikka
  • Regressit
  • Riitatilanteet
  • Vastuujuridiikka ja vastuukorvaukset
  • Yrityskaupat ja omistajamuutokset
  • Osakas-sopimukset


Ota yhteyttä: lakiasiat@wakio.fi