Wakio


“Turvallisuutta ja huolettomuutta yrityksen arkeen!


Hyvin usein asiakkaamme ovat kokeneet riittämättömyyden tunteita ja osaamattomuutta vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Ennakointi on ollut toisinaan vähäistä ja asian äärelle pysähdytään usein vasta sitten, kun ongelmia on kohdattu. Ongelma on tunnistettu ja vakuutusmeklarin toimiala onkin kehittynyt valtavasti viimeisten vuosien aikana. Wakio on tuonut omalta osaltaan vankkaa vakuuttamisen ja riskienhallinta kokemustaan asiakkaiden hyödyksi. Meille Wakiossa on sydämen asia auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita valintoja toimivan arjen varmistamiseksi.

Wakio on vakuutusyhtiöistä riippumaton asiantuntija ja kumppanisi, joka toimii yrityksesi edunvalvojana kaikkiin vakuutuksiin, vahinkoihin ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Kun yrityksesi vakuutukset hoidetaan Wakiossa - käytettävissäsi on laaja, vuosikymmenten kokemus vakuuttamisessa sekä ammattitaitomme eri vakuutuslajien, toimialojen riskien ja vakuutusmarkkinoiden tuntemisessa.

Tarjoamme riskienhallinnan ja vakuuttamisen palveluita laajalla skaalalla, valitse tästä yrityksellenne sopiva palvelu

Pitkän kokemuksemme ja korkean ammattitaitomme ansiosta voimme olla apunasi yrityksesi vakuuttamisessa ja riskienhallinnassa, olivatpa kyseessä vapaaehtoiset tai lakisääteiset vakuutukset.Arvot

Turvallisuus

Haluamme taata asiakkaillemme turvallisen ja huolettoman arjen työn ääressä.

Ammattimaisuus

Vuosikymmenten kokemuksen tuoma viisaus näkyy työotteessamme. Riskeihin perehdytään perinpohjaisesti, oikoteitä ei ole.

Vastuullisuus

Toimimme asiakkaamme edustajana aina päämiehemme parhaaksi, turvaten kaikissa tilanteissa asiakkaamme edut - toimien kuitenkin vastuullisesti ja ammattimaisesti aina myös muihin sidosryhmiin päin.


Missio

Me huolehdimme riskienhallinnan ja vakuuttamisen. Sinun ei tarvitse.Visio

“Olemme johtava Suomalainen asiantuntija riskienhallinnassa ja vakuuttamisessa. Kerromme asiamme ymmärrettävästi ja hyödynnämme työssämme digitaalisuutta. Ihminen ihmiselle.”

​​​​​​​


Me olemme Wakio

​​​​​​​

Antti Konttinen

Vakuutusmeklari RVM
Toimitusjohtaja, CEO
antti.konttinen@wakio.fi
puh. 050 502 1691

Eeva-Maria Paavola

Asiakaspäällikkö
eeva-maria.paavola@wakio.fi
puh. 044 981 8972

Anna Konttinen

Vakuutusmeklari RVM
anna.konttinen@wakio.fi
puh. 050 476 2792


Katariina Konttinen

Meklariassistentti
asiakaspalvelu@wakio.fi
puh. 010 411 1381


Kimmo Konttinen

Avainasiakaspäällikkö
kimmo@wakio.fi
puh. 040 511 1002


​​​​​​​