Palvelut

Wakio Huoleton


Wakio Huoleton-asiakkaana yritys saa tehokkaammin kaikki päivittäisiin vakuutusasioiden hoitamiseen tarvittavat palvelut ja näin yrityksellesi jää enemmän aikaa ja resursseja oman yritysliiketoiminnan hoitamiseen ja kehittämiseen. Tunnemme vakuutukset ja vakuutuskorvaukset, vakuutusyhtiöiden vahvuudet ja heikkoudet eri toimialoilla, ja asiakkaidemme edunvalvojina huolehdimme että asiakkaallamme on aina paras mahdollinen vakuutusturva, parhaaseen mahdolliseen markkinahintaan.

Wakio Huoleton - asiakkaana säästät vakuutusmaksuissa 1-15% vuosittain

Wakio Huoleton -asiakkaat saavat vakuutukset ns. nettohintaisina, jolloin vakuutusten vuosimaksut alenevat vakuutusmaksun ns. hoitokuluosuuden verran, keskimäärin 1,0–15,0 % vakuutuslajista riippuen.

Wakion asiantuntijat käytössäsi joka päivä

Wakio Huoleton-asiakkaana teillä on aina käytössä asiantuntijamme. Autamme ja konsultoimme sinua kaikissa vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Lue tästä (LINKKI HUOLETON? ) mitä kaikkea palvelu pitää sisällään.

Palvelumalli:

 1. Yrityksen riskien ja vakuutustarpeen arviointi ja kartoitus. Riskianalyysi ja riskityökalut.

 2. Yrityksen yksilöllinen ja räätälöity vakuutussuunnitelma.

 3. Yritykselle etsitään ja optimoidaan oikein mitoitettu, kilpailukykyinen vakuutusturva

 4. Meklarin tasapuolinen analyysi, jossa esitetään kooste vakuutusyhtiöiden tarjouksista, eri vakuuttajien vahvuudet ja heikkoudet toimialallanne, sekä myös eroista eri vakuutusten ja vakuuttajien välillä.

 5. Valitun vakuutusturvan voimaan saattaminen valittuun vakuutusyhtiöön.

 6. Vakuutusturvan, riskitasojen ja vakuutusten kilpailukyvyn vuosikartoitukset ja arviointi vakuutuskauden vaihtuessa..

 7. Kaikkien vakuutusasioiden päivittäinen hoitaminen ja hallinnointi. Vakuutus ja - vahinkoasioissa auttaminen ja konsultointi.

 8. Edunvalvonta ja konsultointi kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa.

 9. Vakuutusturvan ja riskienhallinnan päivittäinen ylläpito ja riskitasojen tarkastukset myös muutostilanteissa..

 10. Vakuutusturvan kilpailukyvyn jatkuva ylläpito. Vakuutusten päivittäminen, kartoittaminen ja kilpailutus tarvittaessa.

 11. Vakuutus- ja vahinkotilastojen tilastointi, seuranta ja raportointi.

 12. Vakuutuskoulutukset. Vakuutuskoulutukset, Riskienhallinnan koulutukset, Johdonkoulutukset ja työjohdonkoulutukset.


Wakio Huoleton - palvelun valitsee yritykset, jotka;

 • Erityisesti kasvuyritykset, joiden liikevaihto on yli 2 Meur

 • Yritykset, joissa on henkilöstöä yli kymmenen työntekijää

 • Yrityksessä tehdään fyysistä työtä

 • Yrityksessä tehdään riskialttiimpaa työtä

 • Yritykset, joiden toimiala on rakennusala, muu rakennusurakointi, LVI-asennus, Sähköasennus, maanrakennus, kuljetus, eri tuotannon toimialat


Wakio Optimointi:


Wakio Optimointi-sopimus on täydellinen valinta, kun yritys tarvitsee puolueetonta toimijaa arvioimaan vakuutusturvan kattavuutta ja tarvetta. Wakio Optimointi - sopimuksella optimoidaan riskitasoa ja vakuutusturvaa yrityksen tarvetta vastaavaksi. Autamme yrityksiä saamaan vakuutuksille parhaan mahdollisen hintatason ja ja löytämään oikean tasoiseen vakuutusturvan vakuutusyhtiöiden välillä.

Wakio Optimointi palvelun valitsee yritykset, jotka;

 • Yritykset, jotka hoitavat päivittäiset vakuutus- ja vahinkoasiat itse, mutta haluavat kuitenkin ammattilaisen arvioivan yrityksen yksilölliset vakuutustarpeet sekä riskitasot ja tekevän vakuutusten kilpailutuksen.

 • Kaiken kokoiset yritykset, erityisesti kasvavat yritykset

 • Yritykset, jotka tarvitsevat vakuuttajasta riippumattoman ammattilaisen näkemystä vakuutustensa ja riskien optimointiin mahdollisimman

 • Yritykset, jotka haluavat huolehtia mahdollisimman kustannustehokkaasta toimintansa vakuuttamisesta

 • Yritykset, jotka toimivat vahinkoherkemmillä toimialoilla kuten rakennusala, muu rakennusurakointi, LVI-asennus, Sähköasennus, maanrakennus, kuljetus, eri tuotannon toimialat

Wakio Konsultointi

Wakio Konsultointi on palvelu, jossa yritys saa asiantuntijamme käyttöönsä erikoisosaamis- alueellamme, yritysten vakuuttamisessa ja riskienhallinnassa. Wakio Konsultointi- sopimus tehdään asia kohtaisesti, eikä se edellytä aikaisempaa asiakkuutta. Palvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat tietoa yksittäisiin vakuutuksiin tai riskienhallintaan liittyviin kysymyksiin. Tämä palvelu on Wakio Huoleton - asiakkaiden vapaassa käytössä. Lue lisää Wakio Huoleton (LINKKI)


Meillä on erikoisosaamista ennen kaikkea työtapaturmavakuutuksiin, vastuuvakuuttamiseen sekä yritysten ajoneuvovakuutuksiin, mutta autamme asiakkaitamme kautta linjan kaikissa vakuutuksiin ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa.Wakio Konsultointi-sopimuksella Wakio voi auttaa asiakastaan erityisosaamista tarvittavissa toimissa kuten:

 1. Erilaisissa yritysten vaativissakin vakuuttamis- ja vahinkotilanteissa, joissa tarvitaan vakuutusalan sekä vakuutusjuridiikan erikoisosaamista

 2. Yritysten työterveyshuollon arvioinnissa ja kilpailuttamisessa

 3. Riskienhallinnan ja vakuuttamisen koulutuksissa projektiluontoisesti yrityksen henkilöstölle tai johdolle

 4. Erilaisissa yritysten riskienarvioinneissa, muun muassa yrityskauppoihin/fuusioihin liittyvän ostettavan yrityksen riskienhallintaan/vakuutuksiin/vakuuttamiseen liittyvien taloudellisten riskien arvioinnissa

 5. Erilaisissa yritysten riskienhallinnan ja vakuuttamisen arvioinnissa, sekä riskienhallinnan ja vakuuttamisen portfolion rakentamisessa yrityksen tarvetta vastaavaksiVerkostomme kautta asiakkaillemme myös Lakiasia-konsultointi, asiakasetuhintaan.